Media Informasi dan inspirasi santri indonesia

Lelucon Bahasa Jawa

WONG INDONESIA KUWI PANCEN HEBAT!!!

 Mangan *TONG SENG* wetenge yo ora opo2..
Mangan *JANGAN KUNCI* yo doyan...
Wong Semarang mangan *GANJEL REL*...
Wong Palembang mangan *KAPAL SELAM*...
Wong Bali biasa mangan *SAYUR PAKU*...
Bocah2 SD wis kulino mangan *MOLEN*...
Meh kabeh wong Indonesia yo wis tau mangan *BANGKU SEKOLAHAN* ben pinter jarene...
Nyatane yo podho selamet lan makmur uripe...
Wong Jowo *MANGAN BETON* yo sehat2 wae wetenge...
Ngombe kopi karo teh dicampur *GULO PASIR* yo sik sehat kok...
malah ono sing nganggo *GULO BATU*...
Wong betawi mangan *KETOPRAK* ...
Malah ono seng Mangan *BAKSO GRANAT* lan *BAKSO RUDAL* yo eco mawon...
Mangan *KACANG ATOM* yo sehat... ora mbledhos koyo Hiroshima Nagasaki...
*OSENG2 MERCON* yo podho doyan...
*PUTRI SALJU* yo diemplok...
*RONDO ROYAL, TEMPE KEMUL* yo enak ae... ora opo2...
*SAMBEL SETAN*
*Rawon Setan*
*Mie setan*
kabeh jatahe setan
dipangan...
nganti *setane* yo bingung... arep mangan nganggo sambele sopo...
Cah cilik2 dho seneng mangan *KEMBANG GULO*lan *ENDOK CECAK*... mulo cecak e podho mumet ora nduwe cemilan maneh...
Dho seneng mangan *PERMEN KARET* nyatane isih tetep podho sehat kabeh... Ora opo2...
Saking rakuse, *LIDAH KUCING* yo kolu.
*KUPING GAJAH* dinggo camilan.
*BALUNG KUWUK*ya tedhas.
_*Mugo2 seger kewarasan kabeh ...*

'' Bayu Meneng''

Silahkan berkomentar sesuai judul. komentar mengandung link aktif/non aktif tidak akan muncul.
EmoticonEmoticon